KENNISMIGRANT PAYROLL SERVICE


EuroCount Solution biedt Kennismigrant Payroll Solutions aan voor organisaties zonder erkent referentschap die wel een kennismigrant in dienst willen nemen.


Kennismigrant in dienst nemen? Schakel EuroCount Solutions in!

Een kennismigrant als toekomstige werknemer biedt dé uitkomst wanneer je een dienst wilt aanbieden waarvoor bepaalde expertise uit het buitenland noodzakelijk is. Alleen is een kennismigrant in dienst nemen niet zo eenvoudig als het lijkt. Een van de voorwaarden is dat het alleen mogelijk is om een kennismigrant in dienst te nemen als de organisatie een erkend referent is. Dit houdt in dat de organisatie heeft voldaan aan specifieke voorwaarden die de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) stelt. Een aanvraag om als bedrijf Erkend Referent van de IND te worden is een behoorlijke administratieve last en kan maanden duren voordat een besluit is genomen. Hierbij komt ook kijken dat de IND een behoorlijke prijs van €5.000 hiervoor rekent. Tevens is een erkent referent volledig verantwoordelijk voor de correcte administratieve afhandeling van elke kennismigrant die zij in dienst hebben.

Eurocount Solutions heeft jaren ervaring met recruitment en de administratieve afhandeling van kennismigranten en werkt samen met een partner die door de IND erkent is als gekwalificeerd referent. Hierdoor kunnen wij bedrijven zonder erkent referentschap de mogelijkheid bieden om op elk gewenst moment een kennismigrant in dienst te nemen zonder administratieve verplichtingen, risico’s en additionele €5.000 aan kosten. We hebben de privilege tot de versnelde toelatingsprocedure. Dat scheelt enorm veel tijd, kosten en energie.

Recht op versnelde toelatingsprocedure

Eén van de voordelen van erkenning als referent bij de IND is de aanspraak op een versnelde toelatingsprocedure. In plaats van drie tot vijf maanden heeft de IND de doelstelling om binnen twee weken een uitspraak te kunnen doen. Is een vergunning vereist voor verblijf en arbeid (GVVA) dan is dit zeven weken. Het resultaat: een flinke tijd- en kostenbesparing. Het grootste voordeel is dat de kennismigrant zo snel aan de slag kan!

BEL ME TERUG FORMULIER

Wilt u meer weten over EuroCount?
Vul dan ons formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer(verplicht)