Even voorstellen

Zubair Usman

‘‘Ik ben al jaren werkzaam in de accountancy, maar het werk blijft interessant. Het is boeiend om samen met klanten en collega’s te zoeken naar creatieve financiële en fiscale oplossingen. De wetgeving verandert constant, waardoor je steeds moet inspringen op de actualiteit. Een van mijn specialisaties is het creatief oplossen van (complexe) problemen. Zulke vraagstukken ervaar ik als een uitdaging. Eerst verdiep ik mij in de kern van het probleem. Vervolgens versimpel ik het probleem om het uiteindelijk zo efficiënt en effectief mogelijk op te lossen, waarbij de kwaliteit voorop staat.’’

Samenvatting Carrière
Zubair is in 1990 zijn carrière gestart in het Nederlandse bedrijfsleven. Hij heeft hierbij veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op allerlei fiscale en financiële vlakken.
Na 9 jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heeft hij in 1999 een overstap gemaakt naar de accountancy wereld. In 1999 is hij zijn carrière gestart bij De Clercq Accountants en Belastingadviseurs (IPA-ACON groep) in Haarlem. Vanaf 2006 tot 2012 is hij werkzaam geweest voor AAn de Amstel Accountants in Amstelveen. Zubair heeft een brede fiscale en bedrijfskundige achtergrond. Hij heeft fiscale ervaring opgedaan bij verschillende Accountancykantoren. Later heeft hij zich gespecialiseerd in de controle en advisering van organisaties uit het midden en kleinbedrijf en hierbij veel ervaring opgedaan in het adviseren en controleren.

Hij heeft in 2008 de grote stap gewaagd en zijn eigen advies en administratiekantoor geopend. Eurocount Consultancy biedt fiscale en administratieve dienstverlening en is gevestigd in Haarlem. Het is een zelfstandig kantoor voor financiële dienstverlening.

Jesna Usman

‘‘Ik heb contact met verschillende soorten ondernemers wat het werk zeer afwisselend maakt. Je krijgt, doordat je in aanraking komt met een variëteit aan bedrijven, uitgebreide, brede kennis die je steeds opnieuw kunt inzetten.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat klanten vertrouwen hebben in mijn kennis en de werkzaamheden die ik voor ze verricht. Als ze laten merken dat ik ze echt goed heb geholpen, geeft me dat een goed gevoel.’’

Samenvatting Carrière
Jesna Usman is een jonge ondernemer en mede eigenaar van EUROCOUNT. Zij is afgestudeerd in International Business Administration aan universiteiten in Nederland en Australië, en heeft zich mede gespecialiseerd in International Marketing. Ze heeft tijdens haar studieperiode in Australië met een team van medestudenten aan een groot marketing vraagstuk gewerkt voor een Australisch bedrijf, deze ervaringen en haar affiniteit voor business consultancy en strategy hebben haar geïnspireerd om haar opgedane kennis verder te gebruiken voor de bedrijfsvraagstukken van EuroCount.
Jesna is opgegroeid in Nederland, maar heeft haar roots in India, een land waarmee zij zich sterk verbonden voelt. Haar biculturele achtergrond, grote internationale netwerk en de verschillende internationale kennis en ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens haar studie maken haar tot de strategische specialist voor EuroCount’s internationale opdrachten.

Partners
EUROCOUNT werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, registeraccountants, pensioendeskundigen en assurantietussenpersonen. Constante veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van het belastingrecht, accountancy, sociaal verzekeringsrecht, ondernemings- en arbeidsrecht en internationalisering vragen om bundeling en uitwisseling van kennis en praktijkervaring. Mede dankzij de intensieve samenwerking tussen ons en onze netwerkpartners kunnen we u altijd behulpzaam zijn. Zo gaat u bij ons niet snel met lege handen weg.

DE OVERSTAPSERVICE VAN EUROCOUNT.

Omdat het ook gewoon anders kan!
Neem vandaag nog contact met ons op en stap over zonder zorgen.

PRIJZEN EN TARIEVEN

BEL ME TERUG FORMULIER

Wilt u meer weten over EuroCount?
Vul dan ons formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer(verplicht)