Over Eurocount Solutions


We zijn de carrière brug voor hoogopgeleide en ervaren specialisten tot de Europese markt evenals de brug tot Indiase Recruitment Solutions!

EUROCOUNT Solutions ontzorgt op nuchtere en transparante wijze opdrachtgevers bij het inlenen van hoog-opgeleide en ervaren Freelance professionals.

EUROCOUNT Solutions is dé specialist op het gebied van HR oplossingen voor bedrijven en kennismigranten.

EUROCOUNT Solutions is dé specialist op het gebied van Payrolling van hoog-opgeleide en ervaren professionals.

EuroCount Solutions is gespecialiseerd in het leveren van zowel ICT als medische specialisten. Onze doelstelling is om de beste zoekmachine voor professionals te zijn. De professional die u zoekt, hebben wij al gevonden. Compliancy is in goede handen, WKA- en inlenersaansprakelijkheidsrisco’s zijn afgedekt.

De Nederlandse – evenals de Europese –ICT-sector kampt al geruime tijd met een tekort aan hoogopgeleide ICT-specialisten, zoals managers, testers, projectmanagers en softwareontwikkelaars. De krappe arbeidsmarkt zorgt daarnaast voor een chronisch tekort aan medisch personeel. Onderzoekers vrezen dat wanneer het tekort aan ICT-werknemers nog verder zal toenemen, bedrijven uit Europa zullen vertrekken. Nu al halen veel bedrijven medewerkers uit het buitenland.

Werven in het buitenland is niet eenvoudig, maar wel effectief’

Het in dienst nemen van personeel uit het buitenland biedt bedrijven de mogelijkheid gemotiveerde en deskundige werknemers te vinden, met name in geval van nationale personeelstekorten in specifieke o.a. ICT, medische en economische sectoren. Zo kan een bijdrage worden geleverd aan een verhoogde bedrijfsinnovatie en een betere concurrentiepositie.

Eurocount Solutions is gespecialiseerd in het werven van kennismigranten uit India om in te spelen op de overspannen Europese markt. Wij leveren een gevarieerd aanbod aan ambitieuze, ervaren, kundige specialisten op o.a. ICT en medisch gebied. Wij brengen de Nederlandse en de Indiase arbeidsmarkten niet alleen met elkaar in contact, maar leggen daarbij ook de nadruk op de harmonie tussen deze markten. Wij vervullen uw recruitmenteisen effectief en kostenbewust.

De nieuwe generatie aan het werk

De nieuwe generatie zit vol energie en ambitie. Kijkt met een frisse blik naar de wereld en vraagt zich af of zaken niet slimmer, beter of sneller kunnen. Creëert nieuwe manieren van communiceren, van samenwerken en van problemen oplossen. Pakt het nét even anders aan. Net als wij.

Wij helpen u vernieuwen 

Eurocount Solutions staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen. Wij brengen u in contact met het beste jonge talent dat er is.

BEL ME TERUG FORMULIER

Wilt u meer weten over EuroCount?
Vul dan ons formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer(verplicht)