Werken als freelancer

Informatie voor Freelancer

Eurocount Solutions maakt de freelance markt transparant voor hoger opgeleide freelance professionals die graag rechtstreeks in contact komen met opdrachtgevers.
Wanneer u een opdrachtgever hebt gevonden, kunt u een samenwerking met EUROCOUNT Solutions aangaan. 

Werkwijze

Elke procedure begint met een persoonlijk adviesgesprek. U moet ons leren kennen en wij u. En er moet wederzijds vertrouwen zijn dat wij de juiste partij zijn voor uw specifieke vraag. Want vertrouwen creëert snelheid en betrokkenheid.

Indien u door ons, of onze klant, geselecteerd bent voor het uitvoeren van een opdracht zorgen wij ervoor dat u, voorafgaand aan een opdracht, correct wordt voorgelicht over alle ins en outs. Dit doen we door een kennismaking, telefonisch of persoonlijk bij ons op kantoor. Wij leggen de werkwijze uit, de screening, het proces en de contractvoorwaarden.

Onze manier van zaken doen is transparant en dit houdt in dat wij ook grote waarde hechten aan goede communicatie en het maken van duidelijke afspraken. Of het nu gaat om afspraken over tarieven, betalingen, of een eerste gesprek met de klant, wij hechten er grote waarde aan dat alle afspraken over en weer duidelijk gecommuniceerd en nageleefd worden. Dat is prettig voor iedereen en zorgt ervoor dat we altijd precies weten waar we aan toe zijn.

Een perfecte match

Wij vinden het uitermate belangrijk dat we voor onze freelancers de juiste opdracht vinden, en natuurlijk dat we de juiste expertise vinden voor onze klanten.

Wij besteden dus veel aandacht aan het “matching” proces: alleen wanneer we de overtuiging hebben dat je expertise goed aansluit bij wat de klant zoekt zullen we je voorstellen, uiteraard met jouw goedkeuring. Ook zullen we je pas voorstellen wanneer we de aanvraag met je doorgenomen hebben en je volledig op de hoogte bent van – en instemt met – de verwachtingen van de klant, het tarief, de voorwaarden en eventuele bijzondere bepalingen. Vaak zullen we je vragen om een gerichte motivatie te schrijven zodat je de klant kunt vertellen waarom de opdracht jou op het lijf geschreven is.

Transparant

Wij hebben niets te verbergen.
Wij bieden klanten en freelancer volledig inzicht in contracten, marges en kosten.

Eurocount Solutions betracht volledige openheid van zaken met betrekking tot de tarieven en voorwaarden die we hanteren, zowel naar jou als freelancer als naar de klant. Wanneer je via Eurocount Solution ingezet wordt bij een van onze eindklanten weet je precies waar je aan toe bent: je krijgt een kopie van het contract wat wij met onze klant hebben en je weet dus ook welk tarief wij onze klant in rekening brengen. Ook naar de klant toe geven wij volledige openheid van zaken: de klant weet altijd welk tarief jij krijgt en zowel jij als onze klant kunnen dus vaststellen dat de marge die wij hanteren voor onze diensten meer dan redelijk is en echt in verhouding staat tot onze inspanning en toegevoegde waarde.

Werkwijze – Freelance Dienstverlening met EUROCOUNT Solutions.

Bij onze freelance service behoudt u de volledige vrijheid in uw werkzaamheden. U bepaalt de hoogte van het tarief en uw opdrachtgevers. Wij regelen de Rest.

Je kunt met Eurocount samenwerken op basis van verschillende vormen:

  • Werkwijze – Eigen B.V.
  • Werkwijze – ZZP’ers
  • Werkwijze – Payrolling

Werkwijze – Eigen B.V.

Wanneer je je eigen B.V. hebt kunnen we je diensten inhuren via die B.V. en stuur je ons maandelijks een factuur voor de geleverde diensten, onderbouwd met een door onze klant goedgekeurd timesheet. Eurocount Solutions betaalt je factuur op het moment dat onze klant ons betaald heeft.

Verder Oprichten van eigen B.V., advies en boekhouding kunnen wij dat verzorgen via onze zusteronderneming Eurocount Consultancy.

Werkwijze – ZZP’ers

Als ZZP’er werk je op nagenoeg dezelfde wijze maar is het van groot belang dat wij altijd in het bezit zijn van een actuele en juiste VAR verklaring.

Ook als ZZP’er stuur je ons maandelijks een factuur voor gewerkte uren (met een door de klant goedgekeurde timesheet); ook deze factuur wordt door ons betaald direct wanneer onze klant betaald heeft.

Verder Oprichten van ZZP’ers (Eenmanszaak), advies en boekhouding kunnen wij dat verzorgen via onze zusteronderneming Eurocount Consultancy.

Werkwijze – Payrolling

Wanneer je er de voorkeur aan geeft om in loondienst te treden voor de duur van je opdracht kunnen wij dat verzorgen via Payrolling.

Eurocount Solutions regelt voor u de facturatie, belasting- en premieafdrachten en zal zorgdragen voor een vlekkeloze uitbetaling van uw netto salaris en/of eventuele reserveringen of additionele kosten. Bovendien bent u bij Eurocount Solutions automatisch verzekerd voor de ziektewet, WW en WIA. Ook Eurocount Solutions betaalt wanneer de klant betaald heeft. Voor de diensten van Payrolling wordt een maandelijks bedrag van EUR 295,00 in rekening gebracht.

30% belasting regeling

Onder bepaalde voorwaarden komen expats in aanmerking voor een aantrekkelijke fiscale faciliteit, de 30% regeling. Deze regeling houdt in dat werknemers gedurende 8 jaar, kunnen profiteren van 30% onbelastbaar loon.

Eurocount Solutions controleert of aan alle vereisten is voldaan om in aanmerking te komen voor de 30% regeling en draagt zorg voor de gehele en correcte afhandeling van de aanvraag om toepassing van deze bijzondere fiscale voorziening.

BEL ME TERUG FORMULIER

Wilt u meer weten over EuroCount?
Vul dan ons formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer(verplicht)