Over EuroCount Consultancy

EuroCount Consultancy is een advies- en administratie bureau uit Haarlem die gespecialiseerd is in het verzorgen van fiscale adviezen, belastingzaken, de financiële administratie, verwerking van het salaris en HRM diensten voor bedrijven (MKB). Wij leveren deskundig advies op fiscaal- en sociaal verzekeringsgebied. Wij zijn dus behoorlijk ervaren in het adviseren, of het nu gaat om fiscale- of bedrijfseconomische vraagstukken of financieringsaanvragen. EuroCount Consultancy wijst u de juiste weg in begrijpelijke taal. Een advies moet helder en begrijpelijk zijn voor de ondernemer die keuzes moet maken.

Zowel startende- als bestaande ondernemers, maar ook particulieren nemen wij de administratie en boekhouding uit handen en geven wij fiscaal advies. Dit doen wij voor Zzp’ers, eenmanszaken, maatschappen, vennootschappen onder firma en besloten vennootschappen in verschillende bedrijfstakken.

Tevens zijn wij als administratiekantoor gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers/ Zzp’ers. Het ondernemingsplan, de financieringsaanvraag bij de bank, aanmelding bij de belastingdienst…..er komt nogal wat kijken bij het starten van uw eigen bedrijf. Juist in deze fase is het essentieel om de zaken gedegen aan te pakken. Wij ondersteunen u graag bij uw eerste stappen op het ondernemerspad.
Onze steekwoorden zijn: betrouwbaar, klantgericht, betrokken, deskundig, flexibel en vooral persoonlijk. Wij voelen ons zeer betrokken bij uw onderneming; tevreden klanten, daar draait het bij ons om.
Door jarenlange ervaring in de accountancy & Fiscaliteit en het bedrijfsleven staan wij garant voor deskundig en proactief advies. Wij kijken verder dan de jaarrekening alleen en zullen u attent maken op de voordelen die voor u te behalen zijn. Daarnaast zijn de eerste 2 uur advieswerk per jaar gratis. Dit betekent dat wij niet bij elke vraag die u heeft een hoog uurtarief in rekening brengen.

Kortom, EuroCount Consultancy staat voor:

  • Concurrerende tarieven (geen hoge overheadkosten)
  • Deskundig advies (jarenlange ervaring in de accountancy & Fiscaliteit en bedrijfsleven)
  • Persoonlijk aanpak & Korte lijnen (één aanspreekpunt)
  • Eerste 2 uur advieswerk per jaar gratis.

EuroCount Consultancy is een advies- en administratiekantoor waarbij klant- en procesgerichtheid centraal staan. Klantgerichtheid middels één vast contactpersoon waar u uw vragen aan kunt stellen en die uw wensen kan vertalen naar heldere adviezen. Procesgerichtheid waardoor wij onze diensten efficiënt en tegen een vaste prijs kunnen aanbieden. Zo voorkomen wij onduidelijkheden en weet u waar u aan toe bent.
Voor meer informatie over wat EuroCount Consultancy voor u kan betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Dan nodigen wij u graag uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek.

DE OVERSTAPSERVICE VAN EUROCOUNT.

Omdat het ook gewoon anders kan!
Neem vandaag nog contact met ons op en stap over zonder zorgen.

PRIJZEN EN TARIEVEN

BEL ME TERUG FORMULIER

Wilt u meer weten over EuroCount?
Vul dan ons formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer(verplicht)