Prijzen en Tarieven van EUROCOUNT Consultancy

Vooraf precies weten waar u aan toe bent

Bij EUROCOUNT Consultancy in Haarlem werken wij met vaste prijzen en tarieven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en profiteert u van financiële en fiscale dienstverlening voor een vaste, vooraf afgesproken, concurrerende prijs per jaar. Hiervoor krijgt u een compleet pakket aan diensten, zoals het verzorgen van uw boekhouding, administratie en vele overige werkzaamheden.

Wij verzorgen voor deze vaste prijs de in overleg met u vastgestelde werkzaamheden.
Na bespreking van uw specifieke bedrijfssituatie en een door ons uitgevoerde bedrijfsscan, wordt het jaarbedrag bepaald. Hierbij streven wij ernaar een meer concurrerend aanbod te doen dan wat u gewend bent te betalen bij uw huidige boekhouder. Het vastgestelde bedrag wordt maandelijks of per kwartaal aan u gefactureerd. U krijgt dus geen onverwachte en tegenvallende nota’s achteraf.

Voor starters hebben wij nog een extra aantrekkelijk aanbod. De eerste 2  jaar bieden wij u een starterskorting van respectievelijk 20% en 10% op de vooraf met u afgesproken jaarprijs.

Tot slot hanteert EuroCount Consultancy nog een aantal zeer aantrekkelijke kortingsregels en aanbiedingen die voor u wellicht interessant kunnen zijn. Dit zal in nader overleg met u worden besproken.

Overstapbegeleiding

Omdat u als ondernemer een vertrouwensrelatie heeft met uw boekhouder of accountant snappen wij als geen ander dat u niet snel overstapt naar een nieuw kantoor, mede ook omdat hier tijd voor dient te worden vrijgemaakt.
Maar, als de prijs niet meer past, de toegevoegde waarde ontbreekt en het contact met de adviseur verslechtert, is het wellicht tijd om de relatie te bezien. In dat geval begeleiden en verzorgen wij de volledige overgang van uw huidige financieel adviseur naar ons toe geheel kosteloos, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsvoering en hier verder geen tijd aan kwijt bent.

[space height=”10″]
[vc_cta_button theme=” dark_action” call_text=”De overstapservice van EUROCOUNT.” position=” tac” title=”CONTACT” target=”_self” style=” background” size=” large” icon=”metrize” icon_awesome=”android” icon_metrize=”refresh” css_animation=”bigEntrance” call_second_text=” Omdat het ook gewoon
anders kan!
Neem vandaag nog contact met
ons op en stap over
zonder zorgen.” href=”https://eurocount.nl/overstappen-naar-eurocount/” color=”#9a7224″][vc_cta_button theme=” dark_action” call_text=” Prijzen en tarieven” position=” tac” title=”KLIK HIER” target=”_self” style=” background” size=” large” icon=”metrize” icon_awesome=”android” icon_metrize=”telephone” css_animation=”bigEntrance” call_second_text=” ” href=”https://eurocount.nl/prijzen-en-tarieven-2/” color=”#9a7224″]
[space height=”20″]

Wilt u meer weten over EuroCount?
Vul dan ons formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer(verplicht)

    [space height=”22″]